Koolitused Eestis

  • 23.-25. veebruaril 2018 toimub Tallinnas Venemaa Meditsiinilise Kinesioloogia ja Manuaalteraapia Akadeemia teoreetiline ja praktiline seminar MANUAALSE LIHASTESTIMISE TEOREETILISED ALUSED JA PRAKTILINE KASUTAMINE.
    Koolituse viib läbi 20-aastase neuroloogi ja 15-aastase rakendusliku kinesioloogia kogemusega dotsent Vladimir Mihailovitš Lavrenov.
    Seminar on sünkroontõlkega. Kõik osalejad saavad koolitustunnistuse. Lähem info http://tervisekonverentsid.ee/
  • 20. aprillil 2018 toimub Meriton Park-Inn hotelli konverentsikeskuses III Eesti Manuaalse Meditsiini ja Kiropraktika Seltsi tervisekonverents “Seosed inimeses”, kus käsitletakse manuaalmeditsiini seoseid psühhosomaatika, rakendusliku kinesioloogia ja tavameditsiiniga; alajäsemete seoseid vaagnapiirkonnaga jm.
  • Eesti Arstide Päevad 2018 toimuvad Tallinnas Kultuurikatlas 11.05.-12.05.2018.

Eesti Arstide Päevad 2018